sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Sunday Newspaper



Ihanaa kun voi juoda aamukahvin ja lukea lehden ihan rauhassa, eikä todellakaan tarvitse katsoa kelloa :) Näinhän voisi olla useamminkin jos joskus oppisin heräämään arkisin aikaisemmin :) Itseasiassa tämähän voisi olla uuden vuoden lupaukseni. Katsotaan miten käy.




Marjapirtelöllä tai smoothiella lähtee aamu aina käyntiin! :) Nordican blenderi onkin paras kodinkone hankintani hetkeen.

Asuntokin alkaa pikku hiljaa olla valmis. Tosin suurin kiitos tästä kuluu Äidille, joka aina lahjoittaa kaikkia ihania kalusteita ja motivoi ideoita joita en meinaa muuten saada valmiiksi. 



Valkoiset "baari- tuolit" ja pöytä ovat Ikeasta.






Ruskea tv-taso on myös lahjana saatu. Se on Iskusta ja ollut käytössä vasta pari viikkoa.




Kruunut ovat suosikkejani.Toinen samanlainen löytyy eteisestä.

 


Makuuhuoneen kuva on kesältä. Pidän neutraaleista ja rauhallista väreistä.





 
Asunnossa ei ole ollenkaan säilytyskaappeja ja ainoastaan yksi vaatekaappi makuuhuoneessa. Tälläisiä rekkejä täytyisi clasu;lta käydä hakemassa.




Kesä <3

 




Seuraava hankinta on sohva. Ajattelin aika pelkistettyä ja yksinkertaista mallia.

 


Tammikuun alesta meinasin sen tilailla, mutta arvatenkin tämäkin vielä työn alla :)



Äidin edellisen keittiön valaisin on ihanuus ja tälläiselle on keittiöön paikkakin jo varattu :) Kuvassa Aino (nuorin sisaruksistani)
 



2 kommenttia:

  1. Wautsi :) Laitoin hetki sitten kommentin lie hävinnyt bittienavaruuteen...mutta hienoa Anna ! Kiva nähdä kuvien kautta kotiasi ja tuttuja juttuja näkyy !!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Vähän opetteluahan tämä blogin käyttö vielä on, mutta sen verran olen innostunut kuitenkin että uusi kamerakin laitettiin jo tilaukseen :)

    VastaaPoista