keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Coco Chanel 2.55





Haaveilen edelleen elämäni ensimmäisen laatulaukun hankinnasta. Kuten olen jo aikasemmin sanonut, esimerkiksi Louis Vuitton ei iske minuun, eivätkä heidän logolaukkunsa ole minun tyylisiäni. Miu Miun laukut ovat supersöpöjä, mutta aloin miettiä, kuinkakohan kauan niiden muotoilu kestää aikaa?

Chanel 2.55 -laukku on ollut 50 vuotta muodissa ja näyttää edelleen supertyylikkäältä. Laukku tunnetaan nimellä 2.55 sen julkaisu kuukauden ja -vuoden mukaan. Kyseinen laukku on kuitenkin luksuslaukuksikin varsin hinnakas. Yhtäkaikki, salapoliisitutkimuksieni mukaan Chanelin 2.55 -laukut ovat Suomessa vielä kalliimpia kuin muualla Euroopassa, joten hyvä vaihtoehto voisi olla tuoda laukku matkalta.


Mietinkin siis, eikö kannattaisi hankkia sitten yhdellä kertaa todellinen klassikkolaukku, joka on ajassa varmasti vielä 10 vuodenkin kuluttua.

Alleviivaan kuitenkin edelleen, että en kannata rahaan pukeutumista, vaan taidokasta erilaisten vaatteiden yhdistelyä. Monet ovat myös sitä mieltä, ettei luksuslaukuissa ole enää mitään ideaa, koska kaikki luulevat niitä kuitenkin väärennöksiksi. Minusta taas tuntuu, että minulle riittäisi se, että itse tietäisin olallani keikkuvan laukun olevan aito Chanel.


Chanelin tunnetuin hajuvesi on No.5. Minultakin löytyy tuo tuoksu. No.5 on hyvin voimakas ja naisellinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti