sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Jugend style.


 
 

Asuntoa etsiessä on tullut vilkaistua myös Helsingin tarjonta ja aivan ihania koteja olisi tällä hetkellä vuokrattavana. Pidän keskustan jugend-tyylisuunnan taloista, jossa asunto on päivitetty remontilla 2000- luvulle, kuitenkin kunnioittaen ja säästäen vanhaa. Lahdessa on huomattavasti vähemmän 50- luvulla rakennettuja taloja ja jos jokunen niistä eksyy markkinoille niin melkeinpä aina nuo menevät jo ennen kuin niistä edes pahemmin ilmoitellaan. Osa kuvista lainattu etuovesta.

 

En yleensä tykkää valmisverhoista, mutta löysin ihmeekseni Sokokselta nämä ihanat purppurat verhot. 
Olen hyvin arka käyttämään värejä ja valkoinen tai musta on olleet lemppareitani verhovalinnoissa aina. Tämä  väri tuo kyllä kivasti lämpöä ja kodikkuutta olkkariin. Katsellaan miten silmä siis. tottuu ;)

 


Take Care!

2 kommenttia:

  1. Heips, miten nopeasti olet vailla uutta asuntoa?
    Meidän kakkoskoti on ullakkoasunto 39neliötä keskustassa Lahdenkadulla,yhtä tilaa ja yksi seinää pelkkää ikkunaa. Kuulostaa kivalta ja on kiva;)Mut me tarvitaan se syyskuuhun asti duunien takia. Se on tosi kiva, ja olen harmitellut monesti että tylsää luopua siitä, tai ainakin niin ettei sitä voi suositella kenellekkään (kun ei tunneta ketään tästä kaupungista).

    VastaaPoista
  2. No moi!Kiva kun otit yhteyttä!:) Muuton ajankohdalla ei varsinaisesti ole mitään aikataulua. Olen nyt vain katsellut ja seuraillut mitä markkinoilla liikkuu :) Asunto kuulostaa tosi kivalle ja laitahan ihmeessä minulle sinun s.postiosoite,tai minunkin osoite löytyy ihan sivun alusta. Olisi mukava kuulla asunnosta vielä enemmänkin!:)

    VastaaPoista